Gluteenittomat pikkuleivät

Gluteenittomat pikkuleivät – Resepti

Tässä artikkelissa jaan suosikkireseptini gluteenittomiin pikkuleipiin!

Opi, miten valmistat helposti gluteenittomia pikkuleipiasi tällä reseptillä! Nämä ovat klassisia leivonnaisia, jotka sopivat erinomaisesti kahvin tai mehun kaveriksi. Niitä rakastetaan ja arvostetaan, ja niissä on ihana mantelin maku.

Gluteenittomien pikkuleipien valmistaminen on erittäin helppoa ja itse asiassa hauskaa. Rakastan leikata taikinarullat pikkuleiviksi. Nämä gluteenittomat pikkuleivät eivät todellakaan tingi mausta tai koostumuksesta, ne ovat todella herkullisia!

Rakastan leipoa pikkuleipiä, erityisesti klassikoita. Nämä pikkuleipäreseptit ovat varmasti olleet suosittuja vuosien varrella, mutta ne ovat yhä yhtä herkullisia joka kerta.

Lyhyesti sanottuna rakastan näitä gluteenittomia pikkuleipiä, ja ne ovat mielestäni ehdottomasti kokeilemisen arvoisia!

Gluteenittomat pikkuleivät

Resepti – Kuinka tehdä se:

Gluteenittomat pikkuleivät

Opi, miten valmistat helposti gluteenittomia pikkuleipiasi tällä reseptillä! Nämä ovat klassisia leivonnaisia, jotka sopivat erinomaisesti kahvin tai mehun kaveriksi. Niitä rakastetaan ja arvostetaan, ja niissä on ihana mantelin maku.
Ei vielä arvioita

(Klikkaa tähtiä antaaksesi arvion)!

Valmisteluaika 1 hour 15 minutes
Kokkaus aika 1 hour 45 minutes
Kokonaisaika 3 hours
Ruokalaji Jälkiruoka
Keittiö Suomalainen
Annokset + kakkua

Ainesosat
  

  • 150 g voita tai margariinia huoneenlämpöistä
  • 1 dl sokeria
  • 2 rkl vaaleaa siirappia
  • 4 dl gluteenitonta jauhoseosta
  • 1 dl kuorittua makeaa mantelia hienonnettuna

Ohjeet
 

  • Kuori mantelit, jos ne eivät vielä ole kuorittuja: kiehauta muutama desilitra vettä ja lisää mantelit. Anna kiehua 1 minuutti ennen kuin siivilöit ne. Kuori ja hienonna mantelit.
  • Sekoita kulhossa tai astiassa voi/margariini, sokeri ja siirappi kunnes saat muruisen seoksen.
  • Lisää hienonnettu manteli ja gluteeniton jauhoseos.
  • Jaa taikina kahteen yhtä suureen osaan ja pyöritä puhtaalla, tasaisella työpinnalla noin 3 cm:n läpimittaisiksi rulliksi.
  • Laita rullat jääkaappiin 1 tunniksi.
  • Esilämmitä uuni 200ºC:seen. Peitä leivinpaperilla. Leikkaa rullat 0,5 cm:n paksuisiksi viipaleiksi ja aseta leivinpaperille.
  • Paista uunin keskitasolla 200 asteessa noin 10-12 minuuttia.
  • Nauti gluteenittomista pikkuleivistäsi!
Keyword Gluteenittomat kakut
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten kävi!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Reseptin arviointi