Helppo banaanikakku

Helppo banaanikakku (6 ainesosaa) – Resepti

Tässä artikkelissa jaan suosikkireseptini helppoon banaanikakkuun!

Tämä helppo banaanikakku vaatii vain muutamia yleisiä ainesosia ja on nopea, mehevä ja todella herkullinen. Periaatteessa sinun tarvitsee vain sekoittaa kaikki ainekset yhteen kulhoon ja paistaa uunissa! Mielestäni se on todella kätevää!

Helpommaksi ja herkullisemmaksi ei voi tulla kuin tämä helppo banaanikakku! Rakastan yksinkertaisia reseptejä, ja tämä banaanikakku on ehdottomasti yksi helpoimmista ja maukkaimmista tavoista käyttää kypsiä banaaneja. Jos haluat, voit lisätä taikinaan kourallisen pähkinöitä juuri ennen kuin siirrät taikinan vuokaan. Tämä ei ole tietenkään välttämätöntä, mutta antaa hieman lisäpuresketta. Jos teet näin, saatat tarvita 5-10 minuuttia pidemmän paistoajan.

Lyhyesti sanottuna rakastan tätä helpon banaanikakun reseptiä, koska kaikki tarvittavat ainesosat ovat usein jo valmiina kotona, ja se on niin nopea ja kätevä. Kokeile reseptiä alla!

Helppo banaanikakku

Resepti – Kuinka tehdä se:

Helppo banaanikakku (6 ainesosaa)

Tämä helppo banaanikakku vaatii vain muutamia yleisiä ainesosia ja on nopea, mehevä ja todella herkullinen. Periaatteessa sinun tarvitsee vain sekoittaa kaikki ainekset yhteen kulhoon ja paistaa uunissa! Mielestäni se on todella kätevää.
Ei vielä arvioita

(Klikkaa tähtiä antaaksesi arvion)!

Valmisteluaika 10 minutes
Kokkaus aika 40 minutes
Kokonaisaika 50 minutes
Ruokalaji Aamiainen, Jälkiruoka
Keittiö Suomalainen
Annokset 10 annosta

Ainesosat
  

  • 3 kpl kypsiä banaaneja noin 225 g
  • 3 kpl kananmunia
  • 1 dl sokeria
  • 1,5 dl rapsi- tai auringonkukkaöljyä
  • 4,5 dl vehnäjauhoja
  • 3 tl leivinjauhetta

Ohjeet
 

  • Laita uuni 175°C:een ja voitele leipävuoka.
  • Kuori banaanit ja soseuta ne haarukalla suuressa kulhossa. Lisää kananmunat, sokeri ja öljy. Sekoita haarukalla tai vispilällä.
  • Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe ja sekoita hyvin.
  • Kaada taikina valmistettuun leipävuokaan.
  • Paista uunin keskitasolla 175°C:ssa 40 minuuttia tai kunnes banaanikakku on kohonnut hyvin ja keskelle pistetty hammastikku tulee ulos puhtaana.
  • Ota uunista ja anna kakun jäähtyä vuoassa 10 minuuttia. Kumoaa sitten ritilälle.
  • Nauti helppo banaanikakku! Tarjoa viipaleina, lämpimänä tai kylmänä. Levitä päälle voita, jos haluat kokeilla jotain todella herkullista!
Keyword Helppo banaanikakku (6 ainesosaa)
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten kävi!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Reseptin arviointi