Helppo mustikkamuffinit

Helppo mustikkamuffinit – Resepti

Tässä artikkelissa jaan suosikkireseptini helppoihin mustikkamuffineihin!

Nämä helppotekoiset mustikkamuffinit valmistuvat nopeasti ja vaivatta. Ne ovat täydellisiä, kun haluat nopeasti herkullista leivonnaista kahvipöytään tai välipalaksi. Resepti on yksinkertainen, mutta lopputulos on herkullinen ja tyydyttävä.

Yksi parhaista puolista näissä helppoissa mustikkamuffineissa on niiden vaivaton valmistusprosessi. Sinun ei tarvitse olla leivontataituri saadaksesi aikaan herkullisia muffineja.

Lyhyesti sanottuna, nämä helppotekoiset mustikkamuffinit ovat nopeita, herkullisia ja ehdottomasti kokeilemisen arvoisia!

Helppo mustikkamuffinit

Resepti – Kuinka tehdä se:

Helppo mustikkamuffinit

Nämä helppotekoiset mustikkamuffinit ovat täydellisiä, kun haluat nopeasti valmistaa herkullista leivonnaista. Ne ovat yksinkertaisia ja nopeita valmistaa!
Ei vielä arvioita

(Klikkaa tähtiä antaaksesi arvion)!

Valmisteluaika 5 minutes
Kokkaus aika 20 minutes
Kokonaisaika 25 minutes
Ruokalaji Jälkiruoka
Keittiö Suomalainen
Annokset 12 muffinia

Ainesosat
  

Kuivat ainekset

  • 6 dl vehnäjauhoja
  • 4 tl leivinjauhetta
  • 2,5 dl sokeria
  • ¼ tl suolaa

Märät ainekset

  • 2,5 dl maitoa
  • 1 tl valkoviinietikkaa/omenaviinietikkaa
  • 60 g sulatettua suolatonta voita
  • 4 rkl rypsiöljyä
  • 2 kpl kananmunaa
  • 2 tl vanilja-uutetta

Mustikat

  • 250 g tuoreita mustikoita tai pakastettuja sulamattomia

Ohjeet
 

  • Laita uuni lämpenemään 200°C asteeseen.
  • Sekoita suuressa kulhossa yhteen kuivat ainekset: vehnäjauhot, leivinjauhe, sokeri ja suola.
  • Lämmitä maito hieman ja lisää siihen valkoviinietikka. Anna seistä 5 minuuttia.
  • Sulata voi ja anna sen jäähtyä hetki. Yhdistä sitten voi maito-etikkaseoksen, rypsiöljyn, kananmunien ja vanilja-uutteen kanssa.
  • Kaada märät ainekset kuivien aineiden joukkoon. Sekoita varovasti, kunnes ainekset ovat juuri ja juuri sekoittuneet – muutama paakku on ok.
  • Lisää mustikat taikinaan, mutta jätä hieman mustikoita koristeluun.
  • Jaa taikina muffinivuokiin. Ripottele jäljellä olevat mustikat muffinien päälle.
  • Paista muffineita uunin keskiosassa 200°C asteessa 5 minuutin ajan. Laske sitten lämpötila 180°C ja jatka paistamista vielä 15 minuuttia.
  • Kokeile muffineita tikulla: jos tikkuun ei tartu taikinaa, muffinit ovat valmiita.
  • Ota muffinit pois uunista ja anna jäähtyä ritilällä. Tarjoile lämpiminä tai huoneenlämpöisinä.
  • Nauti herkullisista helppotekoisista mustikkamuffineista!
Keyword Helppo mustikkamuffinit
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten kävi!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Reseptin arviointi