Tässä artikkelissa jaan suosikkireseptini letuille ilman maitoa!
Nämä ohrajauhoilla valmistetut letut ovat herkullisempia kuin perinteiset maitoa sisältävät. Jos etsit uutta suosikkireseptiä letuille, kokeile tätä ohrajauhoilla tehtyä reseptiä – ne ovat todella maukkaita!
Letut voi tarjoilla erilaisten suosikkilisukkeidesi kanssa. Itse rakastan herkullista mansikkahilloa kermavaahdon kera, mutta valinta on tietenkin sinun!
Äskettäin valmistin näitä lettuja ohrajauhoilla ja nautimme niitä auringonpaisteessa. Todella ihanaa oli!
Rakastan tätä ohrajauhoilla tehtyä lettujen reseptiä ja mielestäni se on todella, todella hyvä. Kokeile rohkeasti alla olevan reseptin mukaan!
Resepti – Kuinka tehdä se:
Letut ilman maitoa
Nämä letut, joissa käytetään ohramaitoa, ovat paljon herkullisempia kuin perinteiset maitopohjaiset letut. Jos etsit uutta suosikkireseptiä lettuihin, kannattaa kokeilla tätä reseptiä, joka sisältää ohramaitoa ja tarjoaa todella herkullisen makuelämyksen!
(Klikkaa tähtiä antaaksesi arvion)!
Ainesosat
- 2,75 dl vehnäjauhoja
- 4,5 dl ohramaitoa
- 3 kpl kananmunaa
- ½ tl suolaa
- 2 dl jääkylmää vettä
Ohjeet
- Lisää vehnäjauhot ja suola suurempaan kulhoon tai astiaan. Vatkaa ohramaitoa vähitellen joukkoon, kunnes kaikki ohramaito on lisätty, ja saat tasaisen, paakuton taikinan.
- Lisää kananmunat seokseen yksi kerrallaan. Vatkaa jokainen muna hyvin seokseen. Anna sitten taikinan levätä 15 minuuttia huoneenlämmössä.
- Sekoita joukkoon jääkylmä vesi.
- Sulata hieman rasvaa paistinpannulla ja paista noin 0,5 dl pannukakkutaikinaa kerrallaan. Paista 4 minuuttia molemmilta puolilta ennen kuin siirrät pannukakun lautaselle. Toista kaikelle taikinalle.
- Nauti herkullisista pannukakuistasi ohramaidon kera!
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten kävi!