Mangosalsaa

Mangosalsaa – Resepti

Tässä artikkelissa jaan suosikkireseptini mangosalsaa!

Mangosalsan resepti on yksinkertainen, mutta maku on taatusti vaikuttava. Tämä raikas ja värikäs salaatti sopii monenlaiseen ruokapöytään. Sen makeat ja kirpeät maut tuovat uutta eloa ja makua aterioihin. Tämä resepti auttaa sinua luomaan herkullisen salsan, joka sopii loistavasti grilliruokien, tortillalastujen tai vaikkapa kanan, kalan ja kasvisruokien kumppaniksi.

Mangosalsa ei ole vain herkullinen, vaan myös silmänruokaa. Kirkas keltainen väri ja hieno rakenne tekevät siitä visuaalisesti houkuttelevan. Ja parasta on, että voit nauttia tästä herkusta ympäri vuoden, olipa käytössäsi sitten tuoreita tai pakastettuja mangonpalasia. Mango antaa salsalle täydellisen makeuden ja hapokkuuden, ja sen avulla voit nauttia trooppisista mauista milloin tahansa.

Mangosalsan valmistaminen on helppoa ja nopeaa. Muutamalla yksinkertaisella vaiheella voit muuntaa tavalliset ateriasi erityisen herkullisiksi. Tämä mangosalsa on loistava valinta kesäpiknikille, grillijuhliin tai vain virkistävänä alkuruokana.

Jos haluat lisätä aterioihisi eksoottista makua ja väriä, Mangosalsan resepti on juuri se, mitä tarvitset. Lue eteenpäin ja tutustu tähän mahtavaan reseptiin!

Resepti löytyy alta! Hyvää ruokahalua!

Mangosalsaa

Resepti – Kuinka tehdä se:

Mangosalsaa

Valmista herkullinen Mangosalsa, joka sopii täydellisesti lihan, kalan, kanan, tacoiden tai tortillalastujen dippinä!
Ei vielä arvioita

(Klikkaa tähtiä antaaksesi arvion)!

Valmisteluaika 5 minutes
Kokkaus aika 10 minutes
Kokonaisaika 15 minutes
Ruokalaji Kastike
Keittiö Suomalainen
Annokset 6 annosta

Ainesosat
  

  • 4 dl mangoa kuutioituna
  • 1 punasipuli hienonnettuna
  • 1 punainen paprika kuutioituna
  • 1 jalapeño hienonnettuna (valinnainen, maun mukaan)
  • 1 limen mehu
  • 4 rkl tuoretta korianteria hienonnettuna
  • 2 tl hunajaa valinnainen, makeuden mukaan
  • Suolaa ja mustapippuria maun mukaan

Ohjeet
 

  • Kuutioi mango ja anna sen olla huoneenlämmössä tarvittaessa.
  • Yhdistä mango, hienonnettu punasipuli, paprika ja tarvittaessa hienonnettu jalapeño kulhossa.
  • Purista limen mehu seoksen päälle tuoreuden ja hapokkuuden lisäämiseksi.
  • Lisää hienonnettu korianteri ja halutessasi hunajaa.
  • Sekoita ainekset huolellisesti. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  • Anna Mangosalsan maustua jääkaapissa vähintään 30 minuuttia ennen tarjoilua.
  • Valmista! Tarjoa Mangosalsaa erilaisten ruokien kumppanina tai dippinä.
Keyword Mangosalsaa
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten kävi!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Reseptin arviointi