Tässä artikkelissa jaan suosikkireseptini munattomiin lettuin!
Nämä letut ilman kananmunaa ovat herkullinen vaihtoehto perinteisille lettujen resepteille. Jos etsit uutta suosikkireseptiä lettuihin ilman munaa, kokeile rohkeasti tätä reseptiä, joka tarjoaa maukkaan vaihtoehdon perinteisille letuille!
Letut voi tarjoilla monien erilaisten lisukkeiden kanssa. Henkilökohtaisesti pidän niistä esimerkiksi vadelmahillon ja kaurajäätelön kera, mutta valinta on tietysti sinun!
Äskettäin valmistin näitä herkullisia munattomia lettuja ja nautimme niitä auringonpaisteessa. Todella herkullista oli!
Rakastan tätä munattomien lettujen reseptiä ja mielestäni se on todella, todella hyvä. Kokeile rohkeasti alla olevan reseptin mukaan!
Resepti – Kuinka tehdä se:
Munattomat letut
(Klikkaa tähtiä antaaksesi arvion)!
Ainesosat
- 3 dl vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
- Ripaus suolaa
- 3 dl maitoa
- 3 rkl kasviöljyä esim. rypsiöljy tai auringonkukkaöljy
- Rasvaa tai öljyä paistamiseen
Ohjeet
- Sekoita kulhossa vehnäjauhot, leivinjauhe ja ripaus suolaa.
- Lisää maitoa ja kasviöljy. Sekoita hyvin, kunnes ainekset ovat tasaisesti sekoittuneet ja muodostavat sileän taikinan.
- Kuumenna paistinpannu tai lettupannu keskilämmölle ja lisää hieman rasvaa tai öljyä.
- Kaada noin 0,5 dl taikinaa pannulle kullekin letulle. Paista kunnes pintaan muodostuu kuplia ja reunat alkavat hyytyä, yleensä 2-3 minuuttia.
- Käännä lettua ja paista toinen puoli vielä 1-2 minuuttia tai kunnes se on kullanruskea.
- Toista prosessi, kunnes kaikki taikina on käytetty, ja pinota sitten maidottomat letut päällekkäin.