Tässä artikkelissa jaan suosikkireseptini mutakakkuun ilman voita!
Tämä on todella yksinkertainen resepti mutakakulle ilman voita, jossa voita korvataan rypsiöljyllä. Tämä mutakakku on täydellinen vaihtoehto silloin, kun ei halua tai voi käyttää voita. Se on pehmeä koostumukseltaan ja maistuu yhtä hyvältä!
Rakastan tätä mutakakkua ilman voita ja pidän siitä todella paljon. Oli syy mikä tahansa, miksi et halua tai voi käyttää voita, tämä on ehdottomasti suosikkireseptini voitonta mutakakkuun.
Tässä mutakakussa ei ole mitään monimutkaista, ja sen valmistaminen on todella nopeaa.
Lyhyesti sanottuna rakastan tätä mutakakkua ilman voita ja suosittelen sitä ehdottomasti. Se on niin nopea ja helppo valmistaa! Resepti on noin 10 palalle. Toivotan teille kaikille mukavaa hetkeä.
Resepti – Kuinka tehdä se:
Mutakakku ilman voita
(Klikkaa tähtiä antaaksesi arvion)!
Ainesosat
- 1 dl rypsiöljyä
- 2 kpl kananmunaa
- 2,5 dl sokeria
- 1,5 dl vehnäjauhoja
- 5 rkl kaakaojauhetta
- 1 rkl vaniljasokeria
- 0,5 tl leivinjauhetta
- Vähän korppujauhoja ja rypsiöljyä vuokaan
Ohjeet
- Laita uuni lämpenemään 180 asteeseen.
- Vatkaa kulhossa kananmunat yhdessä rypsiöljyn ja sokerin kanssa.
- Lisää muut ainekset ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
- Voitele vuoka öljyllä ja korppujauhoilla, ja lisää sitten taikina.
- Paista mutakakku uunin keskiosassa noin 20-22 minuuttia, riippuen siitä, kuinka tahmeaksi haluat sen.
- Nauti mutakakusta ilman voita! Voit halutessasi ripotella päälle hieman tomusokeria!