Tässä artikkelissa jaan suosikkireseptini Nutella muffineihin!
Valmista nämä pehmeät ja mehevät Nutella muffinit, joissa on herkullinen Nutella-keskusta!
Tämä Nutella muffinien resepti on herkullisin ja yksinkertaisin, jonka tiedän. Ne ovat maukkaita, täynnä ihanan pähkinätahnan makua, mutta silti meheviä ja herkullisia rakenteeltaan.
Nutellan lisääminen tekee niistä erityisen herkullisia. Kuka ei pitäisi tästä pehmeästä ja makeasta pähkinätahnasta? Se sopii täydellisesti näihin muffineihin!
Nutellamuffinit säilyvät ilmatiiviissä pussissa huoneenlämmössä tai jääkaapissa. Säilytän myös yleensä ylimääräiset muffinit pakastepussissa. Ne säilyvät pakastimessa 2-3 kuukautta! Tämä on hyvä syy kaksinkertaistaa resepti, jos haluat!
Resepti – Kuinka tehdä se:
Nutella muffinit
(Klikkaa tähtiä antaaksesi arvion)!
Ainesosat
- 3,5 dl vehnäjauhoja
- 1 dl sokeria
- 2 tl leivinjauhetta
- 3 kpl kananmunia
- 80 g voita huoneenlämpöistä
- 0,75 dl rypsiöljyä tai auringonkukkaöljyä
- 1 tl vaniljasokeria
- 1 pieni ripaus suolaa
- Nutellaa
Ohjeet
- Laita uuni lämpenemään 180°C asteeseen.
- Vatkaa sokeria, huoneenlämpöistä voita, kananmunia ja rypsiöljyä/auringonkukkaöljyä kunnes seos on kermaista.
- Lisää vaniljasokeri, vehnäjauhot, leivinjauhe ja suola. Sekoita kunnes saat tasaisen taikinan.
- Kaada taikina muffinssivuokiin. Lisää 1-2 teelusikallista Nutellaa jokaiseen muffinssin keskelle. Käytä haarukkaa tai lusikkaa pyöräyttääksesi Nutellan taikinan päälle jokaisessa muffinssissa.
- Paista muffinit uunin keskitasolla 180°C asteessa 15 minuuttia.
- Ota uunista, anna jäähtyä hetki ja nauti!