Pannacotta ilman liivatetta

Pannacotta ilman liivatetta – Resepti

Tässä artikkelissa jaan parhaan reseptini pannacottaan ilman liivatetta!

Tämä on ihana pannacotta ilman liivatetta, joka on täydellinen raikkaalla marjakastikkeella. Tarjoa halutessasi toisenlaisen kastikkeen kanssa!

Tämä pannacotta on todella hienostunut koostumukseltaan ilman liivatetta. Pannacotta on ihana italialainen jälkiruoka, joka valmistetaan kermasta ja muutamasta muusta ainesosasta. Se on itse asiassa yksi ehdottomista suosikeistani!

Lyhyesti sanottuna rakastan tätä pannacotta-reseptiä ilman liivatetta ja voin suositella sitä lämpimästi!

Pannacotta ilman liivatetta

Resepti – Kuinka tehdä se:

Pannacotta ilman liivatetta

Tämä on ihana pannacotta ilman liivatetta ja herkullisella raikkaalla marjakastikkeella. Tarjoa halutessasi toisenlaisen kastikkeen kanssa!
Ei vielä arvioita

(Klikkaa tähtiä antaaksesi arvion)!

Valmisteluaika 15 minutes
Kokkaus aika 3 hours
Kokonaisaika 3 hours 15 minutes
Ruokalaji Jälkiruoka
Keittiö Italialainen, Suomalainen
Annokset 6 annosta

Ainesosat
  

  • 4 kpl kananmunanvalkuaisia
  • 0,5 dl sokeria
  • 5 dl kuohukermaa
  • 1 kpl vaniljatanko
  • Marjakastike
  • 5 dl marjoja tuoreita tai sulatettuja (esim. 2,5 dl vadelmia ja 2,5 dl mansikoita)
  • 3 rkl sokeria
  • ½ rkl sitruunamehua

Ohjeet
 

  • Esilämmitä uuni 120°C:seen.
  • Vatkaa kulhossa kananmunanvalkuaiset sokerin ja vaniljansiemenien kanssa.
  • Kuumenna kuohukerma ja vaniljatanko kiehumispisteeseen.
  • Poista vaniljatanko ja kaada kuuma kerma kananmunanvalkuaisseoksen päälle samalla sekoittaen.
  • Jaa tämä pannacotta-seos tarjoilulaseihin (yhteensä 6 lasia).
  • Laita lasit uunipellille, jossa on korkeat reunat, ja täytä pelti kuumalla vedellä. Paista noin 50 minuuttia – 1 tunti tai kunnes pinta on kiinteä, mutta pannacotta on edelleen kermainen. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi ja laita jääkaappiin 3 tunniksi.
  • Nyt marjakastikkeeseen. Pienessä kattilassa yhdistä 2,5 dl marjoja, 1/2 rkl sitruunamehua ja 3 rkl sokeria. Kiehauta miedolla lämmöllä ja anna hautua 4-5 minuuttia.
  • Lisää loput 2,5 dl marjoista ja poista lämmöltä. Kun kastike on huoneenlämpöistä tai hieman lämmintä, kaada se jäähtyneen pannacotan päälle.
Keyword Pannacotta ilman liivatetta
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten kävi!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Reseptin arviointi