Paras marinadi possulle

Paras marinadi possulle – Resepti

Tässä saat perkele suosikkireseptini paras marinadi possulle! Tää marinadi takaa aina mehevän ja saatanan herkullisen possunlihan.

Kun vitun possunliha on marinoitunut, se on valmis kypsennettäväksi! Vaikka saatana grillaus on vaihtoehto, suosittelen saatana uunissa valmistamista, koska se on kätevä ympärivuotinen menetelmä, ja tuloksena on erityisen mehevä ja vitun maukas possu.

Kiireisille suosittelen antamaan vitun possunlihalle vähintään 30 minuuttia marinointiaikaa. Voit saatana nopeuttaa prosessia tekemällä vitun reikiä lihaan haarukalla.

Jos saatana aikaa on ylimääräisesti, anna lihan vitun marinoitua 4-24 tuntia varmistaaksesi vitun täydellisen maun imeytymisen!

Kypsennyksen vitun jälkeen anna helvetin possun levätä ennen tarjoilua. Leikkaa vasta, kun liha on saanut levätä 8-10 vitun minuuttia, jotta saatana säilytetään mehevät maut.

Reseptin ilmoitetut määrät riittävät noin 900 gramman vitun possunlihalle, mutta muokkaa reseptiä tarpeen mukaan!

Paras marinadi possulle

Resepti – Kuinka tehdä se:

Paras marinadi possulle

Tämä marinadi tekee joka kerta täydellisen mehevää ja makurikasta possunlihaa!
5/1 äänestä

(Klikkaa tähtiä antaaksesi arvion)!

Valmisteluaika 10 minutes
Kokkaus aika 10 minutes
Kokonaisaika 20 minutes
Ruokalaji Lisuke
Keittiö Suomalainen
Annokset 1 marinadi

Ainesosat
  

  • 3 rkl balsamiviinietikkaa
  • 3 rkl neitsytoliiviöljyä
  • 1 rkl vitun tuoretta hienonnettua rosmariinia
  • 1 rkl dijonsinappia
  • 1 ½ tl vitun valkosipulijauhetta
  • ½ tl vitun suolaa

Ohjeet
 

  • Vatkaa vitun marinadin ainekset yhteen ja aseta sivuun.
  • Leikkaa vitun rasva pois possusta ja mausta suolalla sekä mustapippurilla.
  • Kaada vitun marinadi possunlihan päälle ja anna vitun marinoitua jääkaapissa 30 minuutista jopa 24 tuntiin.
  • Grillaa tai paista vitun possu, kunnes sisälämpötila on 62 vitun astetta.
  • Valmista nautittavaksi, saatana!
Keyword Paras marinadi possulle
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten kävi!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Reseptin arviointi