Tässä artikkelissa jaan suosikkireseptini pekonille airfryerissa!
Pekonin valmistaminen airfryerissa on paljon helpompaa ja vähemmän sotkuista kuin paistinpannulla tai uunissa. Se on yksinkertaista ja uskomattoman herkullista, ja rasva kerääntyy alakulmaan!
Kun kokeilet tätä tapaa valmistaa pekonia, saatat huomata, ettet enää halua valmistaa sitä millään muulla tavalla.
Pekonin valmistaminen airfryerissa on niin vaivatonta! Laita pekonit airfryeriin ja paina muutamaa nappia! Sen jälkeen vain ota ulos ja tarjoa haluamallasi tavalla, ehkä munakkaan tai pastan päällä!
Tämä resepti toimii hyvin kaikissa airfryereissä tai ilmankuivaajissa. Se on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen, sillä se on nopeaa ja todella herkullista. On suuri mahdollisuus, että tämä tulee uudeksi tavaksi valmistaa pekonia myös teidän kotona, aivan kuten meillä!
Resepti – Kuinka tehdä se:
Pekoni airfryerissa
(Klikkaa tähtiä antaaksesi arvion)!
Ainesosat
- 280 g pekonia (2 pakettia) tai haluamasi määrä
Ohjeet
- Aseta airfryerin lämpötila 200°C:een ja aseta ajastin 10 minuutiksi. Jos airfryerisi kori on pieni, saattaa olla hyvä idea leikata pekoniviipaleet puoliksi, jotta ne mahtuvat paremmin.
- Lisää pekoni airfryeriin ja aloita valmistus.
- Keskeytä ja tarkista puolessa välissä, tarvitseeko jotain siirtää (pihdit ovat avuksi!).
- Jatka loppuajan valmistusta. Jos pidät erityisen rapeasta pekonista, voit lisätä noin 1,5 minuuttia, eli yhteensä 11,5 minuuttia.
- Valmista! Nauti pekonistasi airfryerissa!