Perinteinen banaanikakku

Perinteinen banaanikakku – Resepti

Tervetuloa oppimaan perinteisen banaanikakun salaisuudet! Tässä artikkelissa jaan sinulle isoäitini kuuluisan perinteisen banaanikakun reseptin.

Isoäitini perinteinen banaanikakku on kaiken kaikkiaan yksinkertainen herkku. Siinä ei ole ylimääräisiä ainesosia, kuten pähkinöitä tai suklaapaloja, vain puhdasta, loputonta banaanin iloa. Tämä perinteinen banaanikakku on juuri sitä, mitä kaipaamme, kun haluamme herkutella kodikkaalla tavalla. Se on todella helppo ja nopea valmistaa, ja se on täydellinen tapa käyttää hyödyksi ne kypsyneet banaanit, jotka saattavat muuten jäädä huomiotta.

Kuten monet perinteiset reseptit, tämä perinteinen banaanikakku tuo mukanaan paljon muistoja ja tunteita. Muistot isoäidin keittiöstä, tuoksusta, joka täytti talon, kun tämä herkku oli uunissa, ja se ilo, kun ensimmäinen pala leikattiin.

Jos et ole vielä kokeillut tätä perinteistä banaanikakkua, nyt on aika! Se on varmasti resepti, joka tulee olemaan suosikkilistallasi. Ja kun kokeilet tätä perinteistä banaanikakkua, älä unohda jakaa kokemuksiasi ja mahdollisia muunnelmiasi kommenttiosiossa!

Perinteinen banaanikakku

Resepti – Kuinka tehdä se:

Perinteinen banaanikakku

Isoäitini banaanikakku on yksinkertainen, ilman pähkinöitä, ilman suklaapaloja, ilman ylimääräistä säätöä! Pelkkää, puhdasta, loputonta banaanin iloa!
Ei vielä arvioita

(Klikkaa tähtiä antaaksesi arvion)!

Valmisteluaika 10 minutes
Kokkaus aika 20 minutes
Kokonaisaika 30 minutes
Ruokalaji Aamiainen, Jälkiruoka
Keittiö Suomalainen
Annokset 8 annosta

Ainesosat
  

  • 2 kpl kypsiä banaaneja soseutettuina
  • 3 kpl kananmunia
  • 125 g sulatettua voita
  • 0,8 dl sokeria
  • ½ tl vaniljasokeria
  • 2,5 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta

Ohjeet
 

  • Kuumenna uuni 180°C asteeseen.
  • Vatkaa kananmunat kevyesti kulhossa. Suuressa kulhossa sekoita soseutetut banaanit, vatkatut kananmunat, sulatettu voi, sokeri ja vaniljasokeri tasaiseksi taikinaksi.
  • Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe hyvin ja kaada taikina voideltuun vuokaan, joko pyöreään noin 20 cm halkaisijaltaan olevaan vuokaan tai suorakaiteen muotoiseen 20 cm vuokaan.
  • Paista uunin keskitasolla 20-25 minuuttia 180°C asteessa, kunnes banaanikakku on kypsä. Voit kokeilla kakun keskiosaan hammastikulla, ja jos se tulee ulos puhtaana, se on valmis.
  • Nauti banaanikakustasi!
Keyword Perinteinen banaanikakku
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten kävi!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Reseptin arviointi