Tässä artikkelissa jaan suosikkireseptini ranskalaisille airfryerissa!
Tämä resepti on aina onnistunut loistavasti joka kerta! Hienonnettua juustoa ja oliiviöljyä yhdistettynä antavat rapean ja maukkaan perunankuoren. Tarjoile ne suosikkikastikkeesi kanssa!
Herkulliset, rapeat ranskalaiset airfryerissa valmistuvat tällä reseptillä noin 30 minuutissa! Helpommaksi ei valmistaminen muutu!
Tarjoile ranskalaiset proteiinin ja salaatin kanssa täydelliseksi ateriaksi. Ne sopivat myös mainiosti ketsupin tai dippikastikkeen kanssa alkupalana!
Ranskalaiset on maustettu herkullisella sekoituksella paprikaa, valkosipulia, suolaa ja pippuria. Voit tietysti säätää mausteita oman maun mukaan!
Tämän reseptin ranskalaiset airfryerissa ovat todella helppoja ja nopeita valmistaa. Toivottavasti pidät siitä! Se toimii kaikissa airfryer-laitteissa!
Resepti – Kuinka tehdä se:
Ranskalaiset airfryerissa
(Klikkaa tähtiä antaaksesi arvion)!
Ainesosat
- 900 g perunoita
- 2 rkl hienonnettua parmesania tai muuta hienonnettua juustoa
- 1 rkl oliiviöljyä
- ½ tl suolaa
- ½ tl mustapippuria
- ½ tl valkosipulijauhetta
- ½ tl paprikajauhetta
Ohjeet
- Aseta airfryer lämpenemään 190°C:een.
- Pese perunat ja leikkaa ne lohkoiksi. Joko neljänneksiä pienille perunoille tai kahdeksan osaan suurille perunoille. Kuori saa jäädä!
- Yhdistä perunat, hienonnettu juusto (mielellään parmesan), öljy, suola, pippuri, valkosipulijauhe ja paprikajauhe suuressa kulhossa. Sekoita hyvin, jotta perunat saavat öljyn ja mausteet.
- Asettele perunat airfryer-koriin tasaisesti. Jos ne ovat päällekkäin, kypsennä niitä 10 minuuttia. Käännä lohkot ja kypsennä, kunnes ne ovat kullanruskeita ja rapeita, noin 8–10 minuuttia lisää.
- Toista tarvittaessa loput perunat.
- Valmista! Nauti ranskalaisistasi airfryerissa!