Artikkelissa annan suosikkireseptini ruskeaan kastikkeeseen ilman voita!
Tässä yksinkertainen ja monipuolinen resepti ruskeaan kastikkeeseen, joka kohentaa kaikenlaista kotiruokaa. Nopea ja vaivaton valmistaa, ja maito toimii kerman sijasta!
Ei voita? Ei ongelmaa! Tämä ruskea kastike onnistuu mainiosti ilman voita. Käytän sen sijaan maitoa (lehmänmaitoa tai neutraalia kasviperäistä), joka antaa erinomaisen maun ja koostumuksen.
Lyhyesti sanottuna rakastan tätä ruskeaa kastiketta ilman voita ja suosittelen sitä lämpimästi. Todella herkullinen, sopii lihapullien ja monen muun ruoan kanssa, ja erittäin helppo valmistaa!
Resepti – Kuinka tehdä se:
Ruskea kastike ilman voita
Tässä yksinkertainen ja monipuolinen resepti ruskeaan kastikkeeseen, joka kohentaa kaikenlaista kotiruokaa. Nopea ja vaivaton valmistaa, ja maito toimii kerman sijasta!
(Klikkaa tähtiä antaaksesi arvion)!
Ainesosat
- 3 dl vettä
- 1 rkl haluamaasi lihafondia
- 2 rkl maissitärkkelystä
- maitoa halutun koostumuksen mukaan lehmänmaito tai soijamaito
Ohjeet
- Kattilassa tai paistinpannussa, lisää vesi ja sekoita joukkoon maissitärkkelys.
- Anna kiehua.
- Alenna lämpöä ja anna seoksen paksuuntua.
- Lisää haluamasi fondi (vasikan- tai naudanlihafondi on hyvää) ja sekoita.
- Lisää lopuksi maito ja sekoita. Maista ja tarkista, että maku ja koostumus ovat kohdallaan. Lisää tarvittaessa hieman enemmän maissitärkkelystä.
- Anna kiehua vielä minuutin ajan, sitten kastike on valmis tarjoiltavaksi!
- Nauti ruskeasta kastikkeestasi ilman voita!
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten kävi!