Snickerdoodles

Snickerdoodles – Resepti

Tässä artikkelissa jaan suosikkireseptini snickerdoodles-keksien valmistukseen!

Nämä snickerdoodle-keksit ovat parhaita, joita olen koskaan maistanut! Resepti antaa keksejä, jotka ovat pehmeitä ja chewy keskeltä, mutta silti rapeita ja kevyesti kohonneita reunoilta. Ainesosat ovat myös hyvin yksinkertaisia, ja todennäköisesti sinulla on jo kaikki tarvittavat ainesosat näiden keksien valmistukseen kotona (muuten ainesosat löytyvät lähes kaikista supermarketeista)!

Snickerdoodlesit ovat sokerikeksejä, jotka on pyöritelty kanelisokerissa. Kanelisokeri antaa kekseille niiden tunnusomaisen maun, rakenteen ja ulkonäön.

Klassisen snickerdoodlen tulisi maistua voipitoiselta sokerikeksiltä, mutta siinä on runsaasti kanelia ja sokeria snickerdoodle-pinnassa.

Nämä snickerdoodlesit ovat nopeita valmistaa. Itse asiassa minulta kesti vain 10 minuuttia taikinan valmistamiseen ja 5 minuuttia keksien muotoiluun. Hienoa, eikö olekin?

Rakastan snickerdoodlesien tekemistä, erityisesti viikonloppuisin. Ne säilyvät hyvin useita päiviä, mikä tekee niistä täydellisiä lahjoiksi. Lisäksi snickerdoodle imee paljon makua kanelipinnastaan ajan mittaan. Se syventää niiden kanelisokerimakua!

Kun mittaat kanelia snickerdoodle-pintaan, saatat yllättyä, kuinka paljon kanelia tarvitaan, ja harkita vähentäväsi määrää ennen kuin edes kokeilet sitä. Älä tee sitä! Runsaasti kanelia on osa näiden keksien makua ja se tasapainottaa keksin voimakasta voimakasta voimakasta makua.

Snickerdoodles

Resepti – Kuinka tehdä se:

Snickerdoodles

Nämä snickerdoodle-keksit ovat parhaita, joita olen koskaan maistanut! Resepti antaa keksejä, jotka ovat pehmeitä ja chewy keskeltä, mutta silti rapeita ja kevyesti kohonneita reunoilta. Ainesosat ovat myös hyvin yksinkertaisia, ja todennäköisesti sinulla on jo kaikki tarvittavat ainesosat näiden keksien valmistukseen kotona (muuten ainesosat löytyvät lähes kaikista supermarketeista)!
Ei vielä arvioita

(Klikkaa tähtiä antaaksesi arvion)!

Valmisteluaika 5 minutes
Kokkaus aika 30 minutes
Kokonaisaika 35 minutes
Ruokalaji Jälkiruoka
Keittiö Amerikkalainen, Suomalainen
Annokset + keksiä

Ainesosat
  

Snickerdoodle-pinta

  • 0,5 dl 50 grammaa sokeria
  • 2 rkl jauhettua kanelia

Snickerdoodle-taikina

  • 5,5 dl (300 g) vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 tl suolaa
  • 225 g huoneenlämpöistä voita
  • 3,75 dl 300 g sokeria
  • 1 kpl huoneenlämpöinen kananmuna
  • 2 tl vanilja-uutetta

Ohjeet
 

  • Aseta ritilä uunin keskelle ja esilämmitä uuni 190°C:seen. Vuoraa kaksi uunipeltiä leivinpaperilla.
  • Valmista snickerdoodle-kuorrute: Sekoita 0,5 dl sokeria ja jauhettua kanelia kulhossa. Laita sivuun odottamaan.
  • Toisessa keskikokoisessa kulhossa sekoita jauhot, leivinjauhe ja suola snickerdoodle-taikinaa varten.
  • Sekoita sokeri ja voi kulhossa. Vatkaa keskinopeudella taikinakoukuilla kunnes seos on kevyttä, kuohkeaa ja kaksinkertaistunut tilavuudeltaan, 2-3 minuuttia. Käytä kumilastaa tarvittaessa kulhon pohjan ja reunojen kaapimiseen.
  • Laske vatkausnopeus matalaksi ja lisää muna ja vanilja, vatkaa juuri ja juuri sekoittaen. Kaavi kulhon pohjaa ja reunoja. Vatkaa matalalla nopeudella ja lisää vähitellen kuivia aineita, kunnes juuri ja juuri sekoittuu. Kaavi kulhon pohjaa ja reunoja vielä kerran ja vatkaa matalalla nopeudella vielä 30 sekuntia.
  • Muotoile taikina palloiksi. Kieritä jokainen pallo snickerdoodle-kuorrutteessa kulhossa, peitä ne kokonaan. Aseta kuorrutetut keksit vähintään 7,5 cm toisistaan valmistelluille uunipelleille.
  • Paista keksejä. Paista yksi pelti kerrallaan 12 minuuttia tai kunnes reunat ovat kovettuneet mutta snickerdoodle-keskusta on vielä pehmeä. Keksejä tulee näyttämään pullistuneilta uunista otettaessa, mutta ne laskeutuvat ja halkeavat täydellisiksi jäähtyessään.
  • Jäähdytä keksejä pellillä ritilän päällä 20 minuuttia tai kunnes reunat ja pohja tuntuvat kosketukseltaan kiinteiltä. Toista lopulla taikinalla ja pellillä.
  • Tarjoa ja säilytä. Tarjoa lämpiminä tai huoneenlämpöisinä. Keksejä voidaan säilyttää ilmatiiviissä astiassa huoneenlämmössä jopa 3 päivää tai pakastaa.
Keyword Snickerdoodles
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten kävi!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Reseptin arviointi