Suklaa juustokakku ilman liivatetta

Suklaa juustokakku ilman liivatetta – Resepti

Tässä artikkelissa jaan suosikkireseptini helppoon Nutella-juustokakkuun!

Tämä Nutella-juustokakku tarjoaa rikkaan ja kermaisen jälkiruoan, täydellisen kahvin tai aterian jälkeen. Tämä on nopea ja yksinkertainen Nutella-resepti, joka varmasti miellyttää kaikkia! Kuka voisi vastustaa Nutellan makua?

Tämä suklaa juustokakku on rikas, kermainen, kevyt ja ilmava, täynnä kaikkien rakastamaa suklaan ja Nutellan makua! Kaikki tässä reseptissä on todella helppoa ja nopeaa valmistaa, ja toivon, että pidät siitä!

Tuloksena on herkullista ja vaikuttavaa, ja tämä Nutella-juustokakku on todella nopea valmistaa!

Kun haluat todella herkullista, erityisesti hasselpähkinäkerman eli Nutellan maulla maustettua, niin mielestäni tämä on ehdottomasti tehtävä jälkiruoka. Kokeile alla olevaa reseptiä!

Suklaa juustokakku ilman liivatetta

Resepti – Kuinka tehdä se:

Suklaa juustokakku ilman liivatetta

Tämä Nutella-juustokakku tarjoaa rikkaan ja kermaisen jälkiruoan, täydellisen kahvin tai aterian jälkeen. Tämä on nopea ja yksinkertainen Nutella-resepti, joka varmasti miellyttää kaikkia! Kuka voisi vastustaa Nutellan makua?
Ei vielä arvioita

(Klikkaa tähtiä antaaksesi arvion)!

Valmisteluaika 30 minutes
Kokkaus aika 20 minutes
Kokonaisaika 50 minutes
Ruokalaji Jälkiruoka
Keittiö Suomalainen
Annokset 8 palaa

Ainesosat
  

Pohja digestive-kekseistä

  • 75 g sulatettua voita
  • 3,5 dl murskattuja digestive-keksejä
  • 1 tl kanelia

Täyte

  • 480 g huoneenlämpöistä tuorejuustoa esim. Philadelphia
  • 2,5 dl kuohukermaa
  • 2,5 dl sokeria
  • 1,25 dl Nutellaa

Ohjeet
 

Pohja

  • Laita uuni lämpenemään 175°C.
  • Murskaa digestive-keksit tehosekoittimessa tai morttelissa.
  • Sulata voi kattilassa tai mikrossa.
  • Yhdistä sulatettu voi, murskatut digestive-keksit ja halutessasi kaneli. Sekoita hyvin.
  • Painele seos tiiviisti 22-23 cm halkaisijaltaan olevaan irtopohjavuokaan.
  • Paista 175°C:ssa 8 minuuttia. Ota uunista ja anna jäähtyä, valmistele täyte sillä välin.

Juustokakku

  • Vatkaa kerma pehmeiksi huipuiksi. Laita sivuun.
  • Toisessa kulhossa, vatkaa tuorejuusto kunnes se on kuohkeaa. (Huom: Varmista, että tuorejuusto on huoneenlämpöistä, jotta seos ei paakkuunnu. Voit lämmittää sitä mikrossa 30-45 sekuntia tarvittaessa.)
  • Lisää sokeri ja Nutella tuorejuustoon. Vatkaa kunnes seos on kuohkeaa.
  • Kääntele vaahdotettu kerma Nutella-seokseen, kunnes seos on vaaleaa ja ilmavaa.
  • Levitä seos digestive-pohjan päälle ja anna jähmettyä jääkaapissa 1 tunti ennen tarjoilua.
  • Valmista! Nauti suklaa juustokakusta! Säilytä jääkaapissa. Säilyy hyvänä ja raikkaana päivän sen valmistamisen jälkeen.
Keyword Suklaa juustokakku ilman liivatetta
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten kävi!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Reseptin arviointi