Tässä artikkelissa jaan parhaan reseptini suklaakreemille!
Tämä suklaakreemi on ehdottomasti paras, mitä olen koskaan maistanut. Sitä pyydetään usein syntymäpäiväkakuissa, muffineissa ja muissa leivonnaisissa!
Suklaakreemi sopii monenlaisiin herkullisiin kakkuhin, kekseihin ja muffineihin. Se maistuu uskomattoman hyvältä ja on lähes niin herkullista, että vain yksi lusikallinen riittää!
Jos suklaakreemisi vaikuttaa liian paksulta, voit lisätä hieman maitoa saavuttaaksesi halutun koostumuksen. Jos se on liian löysää, lisää vähän enemmän tomusokeria.
Kiitos taivaan, tämän suklaakreemin valmistaminen on nopeaa ja helppoa. Reseptissä mainitut määrät riittävät yhden kerroksen kakkuun tai 12 cupcakeen.
Resepti – Kuinka tehdä se:
Suklaakreemi
(Klikkaa tähtiä antaaksesi arvion)!
Ainesosat
- 115 g voita huoneenlämpöistä
- 0,8 dl kaakaojauhetta
- 4 dl tomusokeria
- 0,5 dl maitoa
- 1 tl vanilja-aromia
Ohjeet
- Lisää kaakaojauhe suureen kulhoon tai sekoittimeen. Vatkaa, kunnes mahdolliset paakut ovat kadonneet.
- Sekoita voi ja kaakaojauhe hyvin. Lisää tomusokeri ja maito kaakaoseokseen lisäämällä ensin 1 dl tomusokeria ja noin ruokalusikallinen maitoa. Käytä sekoitinta korkealla nopeudella noin minuutin ajan joka lisäyksen jälkeen. Toista, kunnes kaikki sokeri ja maito on lisätty.
- Lisää vanilja-aromi ja sekoita hyvin.
- Jos kuorrute tuntuu liian paksulta, lisää maitoa, ruokalusikallinen kerrallaan, kunnes saavutat halutun koostumuksen. Jos se tuntuu liian löysältä, lisää enemmän tomusokeria, ruokalusikallinen kerrallaan, kunnes saavutat halutun koostumuksen.
- Nauti herkullisesta suklaakreemistäsi!