Suklaakuorrute

Suklaakuorrute – Resepti

Tässä artikkelissa jaan suosikkireseptini suklaakuorrutteeseen!

Tämä resepti riittää 12-16 muffinssille tai ohuelle kerrokselle 25×25 cm kokoiselle kakulle. Puolita tai kaksinkertaista resepti tarpeen mukaan!

Tämä on lempireseptini suklaakuorrutteeseen, koska se on uskomattoman kermainen, silkkisen pehmeä, notkea ja täynnä suklaan makua. Lisäksi sitä voidaan käyttää monipuolisesti leivonnassa!

Tämä suklaakuorrute sulaa suussa ja on erinomainen pursotettavaksi esimerkiksi suklaamuffineihin. Vaikka se onkin ihanan kermainen suklaavoikreemi, se säilyttää muotonsa hienosti ja sopii erittäin hyvin pursotettavaksi. Anna luovuuden virrata ja luo kauneimpia koristeluja tämän suklaakuorrutteen kanssa!

Rakastan käyttää tätä suklaakuorrutetta kakun päällä, muffineissa ja leivoksissa. Lyhyesti sanottuna se on yksinkertaisesti ihana, ja suosittelen sitä lämpimästi!

Suklaakuorrute

Resepti – Kuinka tehdä se:

Suklaakuorrute

Tämä on lempireseptini suklaakuorrutteeseen, koska se on uskomattoman kermainen, silkkisen pehmeä, notkea ja täynnä suklaan makua. Lisäksi se on monipuolinen!
Ei vielä arvioita

(Klikkaa tähtiä antaaksesi arvion)!

Valmisteluaika 5 minutes
Kokkaus aika 5 minutes
Kokonaisaika 10 minutes
Ruokalaji Jälkiruoka
Keittiö Suomalainen
Annokset 6 dl

Ainesosat
  

  • 230 g huoneenlämpöistä suolatonta voita
  • 8,5 dl tomusokeria
  • 1 dl (40 g) kaakaojauhetta
  • 3 rkl (45 ml) vispikermaa tai maitoa
  • tl suolaa
  • 2 tl vanilja- tai vanilliinisokeria

Ohjeet
 

  • Vatkaa voita sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa keskinopeudella, kunnes seos on kermaista – noin 2 minuuttia. Lisää tomusokeri, kaakaojauhe, vispikerma/maito, suola ja vanilja-/vanilliinisokeri.
  • Vatkaa matalalla nopeudella 30 sekuntia, sitten korkealla nopeudella 1 minuutti. Lisää 0,5 dl enemmän tomusokeria, jos kuorrute on liian löysää, tai lisää lusikallinen kermaa/maitoa, jos se on liian paksua.
  • Maista ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa.
  • Käytä heti tai säilytä hyvin peitettynä jääkaapissa jopa 1 viikko tai pakastimessa jopa 3 kuukautta. Pakastuksen jälkeen sulata jääkaapissa ja vatkaa sitten keskinopeudella muutaman sekunnin ajan, jotta seos tulee taas kermaiseksi. Sulatuksen tai jäähdytyksen jälkeen lisää tilkka vispikermaa tai maitoa, jos kuorrute on liian paksua.
  • Nauti herkullisesta suklaakuorrutteesta!
Keyword Suklaakuorrute
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten kävi!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Reseptin arviointi