Tässä artikkelissa jaan parhaan reseptini suklaamousseen kakun täytteeksi!
Tässä on herkullinen resepti yksinkertaiseen, maukkaaseen ja nopeaan suklaamousseseen kakun täytteeksi, joka kohottaa minkä tahansa kakun tasoa!
Tätä suklaamoussea voi tehdä etukäteen ja säilyttää ilmatiiviissä astiassa jääkaapissa jopa 5 päivää.
Tämä ihanan suklaamousse kakun täytteeksi on erittäin mehevä ja konsistenssiltaan täydellinen. Se on kermaisen ihana ja sopii täydellisesti kakkuun.
Lyhyesti sanottuna rakastan tätä suklaamoussereceptiä kakkuun ja mielestäni se on todella herkullinen ja sen arvoinen. Ainesosat ovat tässä reseptissä yhteen kakun kerrokseen. Jos haluat tehdä useampia, voit tietysti esimerkiksi tuplata määrät!
Kokeile alla olevaa reseptiä, ja toivotan teille kaikille mukavaa kokemusta. Olin todella tyytyväinen makuun ja täydelliseen, ilmavaan koostumukseen.
Resepti – Kuinka tehdä se:
Suklaamousse kakun väliin
(Klikkaa tähtiä antaaksesi arvion)!
Ainesosat
- 0,25 dl kuumaa vettä
- 100 g suklaata noin 70% kaakaota
- 1 rkl kaakaojauhetta
- 1,25 dl vispikermaa
- 0,5 rkl sokeria
Ohjeet
- Sekoita kaakaojauhe kuumaan veteen. Sulata suklaapalat mikrossa tai vesihauteessa.
- Lisää kaakaoseos sulatettujen suklaapalojen joukkoon ja sekoita yhdistääksesi. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
- Vaahdota vispikerma ja sokeri puhtaassa kulhossa, kunnes saat jäykkiä huippuja. Voit tehdä tämän mielellään sähkövatkaimella.
- Lisää suklaaseos vaahdotettuun kermaan ja sekoita spatulalla, kunnes kaikki ainekset ovat sekoittuneet. Säilytä jääkaapissa enintään 5 päivää.