Tässä artikkelissa jaan suosikkireseptini tamarindikastikkeeseen!
Kokeile tätä intialaisesta keittiöstä inspiroitua tamarindikastiketta dippinä uppopaistetuille herkuille tai upeana lisäkkeenä grillatulle lihalle ja kanalle. Muuta helposti ranskalaisesi, uuniperunasi tai perunarieskasi tarjoilemalla ne tamarindikastikkeen kera.
Tervetuloa tamarindikastikkeen maagiseen maailmaan – tulen, makeuden ja mausteiden lumoavaan yhdistelmään!
Tämä kastike on täydellinen lisuke monille ruoille. Yhdistä se uppopaistettujen herkkujen, kuten rårakoiden, kanssa tai käytä sitä dippikastikkeena antamaan liha- ja kanaruoillesi makupotkua.
Tamarindikastike ei tarjoa vain makufestivaalia vaan on myös uskomattoman kätevä. Säilytä se ilmatiiviissä astiassa jääkaapissa pidentääksesi sen tuoreutta ja makua. Se säilyy täydellisenä jopa viikon ajan, valmiina kultaamaan ateriasi milloin tahansa.
Joten, rohkeasti kokeile tätä alla olevaa reseptiä. Tutki tamarindikastikkeen uskomatonta maailmaa ja anna jokaisen aterian olla maukas juhla! Hyvää ruokahalua!
Resepti – Kuinka tehdä se:
Tamarind-kastike
(Klikkaa tähtiä antaaksesi arvion)!
Ainesosat
- 1 dl tamarindiapastaa
- 2,5 dl vettä
- 3 tl sokeria
- 0,5 dl soijakastiketta
- 1 tl raastettua tuoretta inkivääriä
- 1 tl jauhettua korianteria
- 1 tl jauhettua juustokuminaa
- 1/2 tl chilijauhetta säädä halutun tulisuuden mukaan
- Ripaus suolaa
Ohjeet
- Lisää tamarindiapasta, vesi ja sokeri kattilaan keskilämmölle. Vatkaa kunnes seos sekoittuu hyvin.
- Lisää mausteet ja vatkaa, kunnes kastike paksunee (noin 5-10 minuuttia).
- Valmista! Poista lämmöltä ja anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi ennen tarjoilua.