Vanhanajan pikkuleivät

Vanhanajan pikkuleivät – Resepti

Tässä artikkelissa jaan suosikkireseptini vanhanajan pikkuleipiin!

Tässä on vanhanajan resepti perinteisiin pikkuleipiin, jotka ovat ihanan rapeita ja suosittuja juuri niiden herkullisen makunsa takia!

Monet tunnistavat nämä vanhanajan pikkuleivät, sillä kyseessä on klassinen resepti, joka on säilynyt tähän päivään asti sen herkullisuuden vuoksi. Tosiasia on, että näitä vanhanajan pikkuleipiä on vaikea syödä vain yhtä, usein haluaa lisää!

Tämä resepti vanhanajan pikkuleipiin tuottaa leivonnaisia, jotka ovat erinomaisen koostumuksen omaavia ja täydellisiä kahvipöytään. Säilytä joko pakastimessa myöhempää käyttöä varten tai ilmatiiviissä astiassa.

Lyhyesti sanottuna rakastan näitä vanhanajan pikkuleipiä ja pidän niistä erittäin paljon. Kokeile reseptiä alla!

Vanhanajan pikkuleivät

Resepti – Kuinka tehdä se:

Vanhanajan pikkuleivät

Tässä on vanhanajan resepti perinteisiin pikkuleipiin, jotka ovat ihanan rapeita ja suosittuja juuri niiden herkullisen makunsa takia!
Ei vielä arvioita

(Klikkaa tähtiä antaaksesi arvion)!

Valmisteluaika 10 minutes
Kokkaus aika 15 minutes
Kokonaisaika 25 minutes
Ruokalaji Jälkiruoka
Keittiö Suomalainen
Annokset 20 pikkuleipää

Ainesosat
  

  • 125 g voita tai margariinia huoneenlämpöistä
  • 2,25 dl kaurahiutaleita
  • 1 dl sokeria
  • 1,75 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta

Ohjeet
 

  • Laita uuni lämpenemään 180°C:een.
  • Sekoita voi/margariini ja sokeri kulhossa. Lisää sitten muut ainekset ja sekoita taikinaksi.
  • Muotoile taikinasta palleroita ja aseta ne leivinpaperilla vuoratulle pellille.
  • Paista uunin keskitasolla noin 15 minuuttia, kunnes pikkuleivät saavat hieman väriä.
  • Ota uunista ja anna jäähtyä.
  • Nauti vanhanajan pikkuleivistäsi! Säilytä jääkaapissa tai ilmatiiviissä astiassa.
Keyword Vanhanajan pikkuleivät
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten kävi!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Reseptin arviointi