Tässä artikkelissa jaan parhaan reseptini vaniljatäytteeseen kakkuun!
Tämä on todella herkullinen, yksinkertainen ja nopea vaniljatäyte kakkuun, joka valmistuu helpoista aineksista!
Tämä vaniljatäyte kakkuun on yksinkertaisin versio, jonka olen tehnyt, koska se ei vaadi esimerkiksi vaniljajauhetta, jota monet muut vaniljatäytteet käyttävät. Mielestäni lopputulos on erittäin tasainen ja maukas vaniljatäyte, joka sopii useimpiin kakkuihin.
Se säilyy jääkaapissa kolme päivää ilmatiiviissä astiassa, jos teet sen etukäteen. Lyhyesti sanottuna rakastan tätä vaniljatäytettä kakkuun ja mielestäni se on erittäin onnistunut. Kokeile alla olevaa reseptiä, joka riittää noin kahdelle kerrokselle normaalikokoiseen kakkuun, halkaisijaltaan noin 24 cm!
Resepti – Kuinka tehdä se:
Vaniljatäyte kakkuun
(Klikkaa tähtiä antaaksesi arvion)!
Ainesosat
- 90 g huoneenlämpöistä suolatonta voita
- 1 paketti (225 g) huoneenlämpöistä tuorejuustoa
- 2,5 dl sokeria
- 1,5 tl vanilja-uutetta
- 3 dl kuohukermaa
Ohjeet
- Isossa kulhossa vatkaa kuohukerma niin, että siitä muodostuu kova vaahto, mieluiten sähkövatkaimella.
- Vatkaa erillisessä kulhossa voi ja tuorejuusto, kunnes seos on kermaista ja tasalaatuista.
- Lisää sokeri ja vanilja-uute voi-tuorejuustoseokseen ja sekoita, kunnes saat sileän vaniljatäytteen. Sekoita tämä seos sitten vatkatun kerman joukkoon.
- Säilytä jääkaapissa jopa kolme päivää ilmatiiviissä astiassa tai käytä heti!