Vegaani pinaattikeitto

Vegaani pinaattikeitto – Opskrift

Tässä artikkelissa jaan suosikkireseptini vegaaniseen pinaattikeittoon!

Tämä ravitseva ja herkullinen, kermainen vegaaninen pinaattikeitto on yksi suosikkiresepteistäni, kun halutaan nopea ja helppo ruoka pöytään. Resepti valmistuu vain 20 minuutissa, ja perusaineet löytyvät aina keittiöstä!

Pakastepinaatti on mahtavaa pitää varastossa, se säästää paljon aikaa ja toimii erinomaisesti vegaanisessa pinaattikeitossa. Tämä vegaaninen pinaattikeitto on kermainen, kevyt ja ravitseva, erityisesti tuorepuristetulla sitruunamehulla.

Ei voita, ei kermaa, vain yksi iso peruna ja paljon pinaattia, sekä paljon herkullisia makuja! Tässä alla on resepti!

Vegaani pinaattikeitto

Resepti – Kuinka tehdä se:

Vegaani pinaattikeitto

Tämä ravitseva ja herkullinen, kermainen vegaaninen pinaattikeitto on yksi suosikkiresepteistäni, kun halutaan nopea ja helppo ruoka pöytään. Resepti valmistuu vain 20 minuutissa, ja perusaineet löytyvät aina keittiöstä!
Ei vielä arvioita

(Klikkaa tähtiä antaaksesi arvion)!

Valmisteluaika 5 minutes
Kokkaus aika 15 minutes
Kokonaisaika 20 minutes
Ruokalaji Keitto, Pääruoka
Keittiö Suomalainen
Annokset 4 henkilölle

Ainesosat
  

  • 450 g sulatettua ja valutettua pakastepinaattia
  • 220 g perunaa kuorittu ja paloiteltu
  • 7,5 dl kasvislientä tai 7,5 dl vettä + 1,5 kasvisliemikuutio
  • 1 valkosipulinkynsi viipaloitu
  • 1 keskikokoinen keltasipuli viipaloitu
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • hieman sitruunamehua
  • 1 kourallinen basilikanlehtiä valinnainen
  • suolaa ja mustapippuria maun mukaan

Ohjeet
 

  • Kuumenna suuressa kattilassa oliiviöljy keskilämmöllä, ja paista sipuli ja valkosipuli 3 minuuttia tai kunnes ne pehmenevät.
  • Lisää peruna, kasvisliemi ja ripaus suolaa, ja anna kiehua. Laske lämpö matalalle, peitä kattila ja anna kiehua 10 minuuttia tai kunnes peruna on pehmeä.
  • Lisää pinaatti ja keitä 5 minuuttia tai kunnes pinaatti pehmenee.
  • Sammuta lämpö ja lisää basilikanlehtiä (valinnainen).
  • Käytä sauvasekoitinta keiton soseuttamiseen tasaiseksi. Maista, saatat haluta säätää suolaa ja pippuria.
  • Tarjoile reilulla lusikallisella oliiviöljyä, mustapippurilla ja halutessasi sitruunamehulla (1 tl sitruunamehua annosta kohden on täydellinen). Voit nauttia tämän vegaanisen pinaattikeiton kuumana tai viileänä.
Keyword Vegaani pinaattikeitto
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten kävi!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Reseptin arviointi