Vegaaninen banaanikakku

Vegaaninen banaanikakku – Resepti

Tässä artikkelissa jaan parhaan reseptini vegaaniseen banaanikakkuun!

Tämä vegaaninen banaanikakku on uskomattoman herkullinen ja terveellinen jälkiruoka tai välipala! Loistava tapa käyttää ne kypsymässä olevat banaanit, jotka lojuvat hedelmäkulhossa!

Rakastan tätä reseptiä, koska se on äärimmäisen helppo ja nopea valmistaa. Se tuottaa kaikkein täydellisimmän, mehukkaimman vegaanisen banaanikakun.

Banaanikakku on hieman kevyempi ja makeampi kuin banaanileipä, mikä tekee siitä ihanteellisen iltapäiväkahvin tai jälkiruoan kylkeen!

Suuri määrä banaaneja reseptissä tarkoittaa, että vähemmän öljyä tarvitaan. Jos haluat, voit viimeistellä vegaanisen banaanikakkusi vegaanisella tuorejuustolla. Pähkinärouhe pinnalla maistuu myös upealta!

Vinkki! Jos sinulla on usein liikaa kypsiä banaaneja, on hyvä idea pakastaa ne. Kuori banaanit ennen pakastamista; voit laittaa kokonaiset banaanit pakastepusseihin tai astioihin ja pakastaa ne!

Jos etsit todella herkullista vegaanista banaanikakkua, joka antaa sinulle myös mahdollisuuden käyttää kypsiä banaanejasi, voin todella suositella tätä reseptiä. Kaikki vaiheet löydät alla!

Vegaaninen banaanikakku

Resepti – Kuinka tehdä se:

Vegaaninen banaanikakku

Tämä resepti vegaaniseen banaanikakkuun on uskomattoman herkullinen ja terveellinen jälkiruoka tai välipala! Hyvä tapa käyttää kypsiä banaanejasi.
Ei vielä arvioita

(Klikkaa tähtiä antaaksesi arvion)!

Valmisteluaika 10 minutes
Kokkaus aika 45 minutes
Kokonaisaika 55 minutes
Ruokalaji Jälkiruoka, Välipala
Keittiö Suomalainen
Annokset 8 palaa

Ainesosat
  

  • 5 dl vehnäjauhoja
  • 1,5 tl leivinjauhetta
  • ½ tl suolaa
  • 2,5 dl sokeria
  • 0,5 dl kasviöljyä rypsiöljyä tai muuta neutraalia öljyä
  • 4 kpl kypsiä banaaneja soseutettuina
  • 0,5 dl vettä
  • 1 tl vaniljasokeria

Ohjeet
 

  • Ota ainekset esille ja lämmitä uuni 180°C:een. Voitele kevyesti neliönmuotoinen tai suorakaiteenmuotoinen uunivuoka, jonka mitat ovat noin 25×25 cm.
  • Pienessä kulhossa sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe ja suola. Laita sivuun.
  • Toisessa, suuremmassa kulhossa, vatkaa sokeri ja öljy yhteen. Lisää sitten soseutetut banaanit ja sekoita hyvin. Lisää vesi ja vaniljasokeri, ja sekoita kaikki.
  • Lisää jauhoseos banaaniseokseen. Sekoita vain, kunnes ainekset ovat juuri yhdistyneet. Varmista, ettei ylitä yhdistämistä.
  • Kaada taikina vuokaan ja paista uunin keskitasolla 40-50 minuuttia 180°C:ssa, tai kunnes keskelle pistetty tikku tulee ulos puhtaana.
  • Ota kakku uunista, laita se jäähtymään ritilälle vuokassa/levyllä 15 minuutiksi. Käännä sitten ritilälle ja anna jäähtyä kokonaan.
  • Valmista! Leikkaa paloiksi ja nauti vegaanista banaanikakkua!
Keyword Vegaaninen banaanikakku
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten kävi!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Reseptin arviointi