Tässä artikkelissa jaan parhaan reseptini vegaaniseen, gluteenittomaan suklaakakkuun!
Tee nopeasti ja helposti herkullinen vegaaninen ja gluteeniton suklaakakku tämän reseptin avulla.
Tämä on vegaaninen, gluteeniton suosikkini. Se on siis täysin gluteeniton ja vegaaninen suklaakakku, joka on ihanaa herkkua, täydellisellä koostumuksella. Tarjoile sellaisenaan, lämpimänä tai kylmänä, tai suosikki lisukkeidesi kera!
Lyhyesti sanottuna rakastan tätä vegaanista ja gluteenitonta suklaakakkua ja pidän siitä sekä maun että koostumuksen puolesta. Todella vaivan arvoinen minun mielestäni. Kokeile rohkeasti alla olevaa reseptiä!
Resepti – Kuinka tehdä se:
Vegaaninen, gluteeniton suklaakakku
Tämä on todella helppo ja herkullinen suklaakakku, jossa on ihana täyte, joka maistuu kaikille! Erityisesti vegaaninen ja gluteeniton suklaakakku on viime aikoina ollut suosittu, ja näin mielestäni se valmistuu parhaiten!
(Klikkaa tähtiä antaaksesi arvion)!
Ainesosat
- 1,5 dl sulatettua kookosöljyä
- 3 dl sokeria
- 1 dl aquafabaa kikherneiden lientä
- 2 dl teffjauhoja riisijauhoja tai tattarijauhoja
- 1 dl kaakaojauhetta
- 1 pieni ripaus suolaa
- Valinnainen: tomusokeria päälle
Ohjeet
- Lämmitä uuni 200 asteeseen.
- Voitele leivontavuoka, mieluiten irrotettavilla reunoilla, halkaisijaltaan noin 22–24 senttimetriä.
- Sulata kookosöljy kattilassa, ota pois lämmöltä ja lisää aquafaba. Sekoita.
- Yhdistä sokeri, valitsemasi gluteeniton jauho, kaakaojauhe ja suola kulhossa. Lisää sitten sulatettu kookosöljyseos.
- Lisää taikina vuokaan. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa noin 20 minuuttia. Jos haluat mehevämmän lopputuloksen, paista hieman vähemmän aikaa.
- Ota kakku uunista ja anna sen jäähtyä hieman ennen tarjoilua. Voit halutessasi siivilöidä päälle hieman tomusokeria. Kakku on myös erinomainen, kun se on kokonaan jäähtynyt jääkaapissa. Nauti vegaanisesta ja gluteenittomasta suklaakakustasi!
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten kävi!