Tässä artikkelissa jaan suosikkireseptini kermaviilikastikkeeseen lohelle!
Täydellisesti tasapainotettu ja erittäin herkullinen kermaviilikastike lohelle, joka valmistuu hetkessä! Voit valmistaa sen joko luonnollisesta jogurtista tai creme fraîchesta, jos niin haluat!
Tämä ihana kermaviilikastike lohelle on yhtä yksinkertainen kuin se voi olla, mutta maku on todella herkullinen! Pidän maustamisesta sitruunalla, koska se sopii täydellisesti kastikkeen kermaiseen koostumukseen ja maku täydentää lohen täydellisesti.
Tämä yksinkertainen, raikas, maukas ja terveellinen kastike valmistuu vain muutamassa minuutissa! Yksi suosikkiresepteistäni arki-iltoihin on lohi tämän sitruuna-tilli kermaviilikastikkeen kanssa.
Muut lisukkeet, jotka ovat herkullisia kastikkeen ja lohen kanssa, ovat joko keitetyt perunat tai riisi, ja pidän myös rapeasta vihersalaatista tomaateilla, mikä on aina ihanaa lautasella!
Säilytä kastiketta esimerkiksi rasiassa kannen alla tai kulhossa, joka on peitetty muovikelmulla. Siellä se säilyy raikkaana muutaman päivän. Se on täydellinen esimerkiksi eväsrasiassa tai syötäväksi lohen jäännösten kanssa.
Rakastan tätä kermaviilikastiketta lohelle ja mielestäni se on todella valmistamisen arvoinen. Kokeile reseptiä alla!
Resepti – Kuinka tehdä se:
Creme fraiche kastike kalalle
(Klikkaa tähtiä antaaksesi arvion)!
Ainesosat
- 3 dl creme fraîchea
- ½ tl sitruunankuorta vapaaehtoinen
- 3 rkl tuoretta sitruunamehua
- 1 rkl hienonnettua tuoretta tilliä tai 1 tl kuivattua tilliä
- suolaa ja vastarouhittua mustapippuria maun mukaan
Ohjeet
- Raasta sitruunankuori ja hienonna tilli, jos se on tuoretta.
- Sekoita kaikki kastikkeen ainekset yhteen ja tarjoa lohen kanssa.
- Nauti kermaviilikastikkeestasi lohen kanssa!